Tänään surfailin netissä ja eteeni tuli mainos ilmaisesta soittoäänestä.Kiinnostuin Asiasta ja klikkasin sivun auki.Sivu näytti mielestäni ihan asianmukaiselta ja Niin kirjauduin sivulle ohjeiden mukaan. Sivun auettua ei näkynyt mitään ilmaiseen viittaavaa ja jatkoin eteenpäin. Sitten huomasin Kaksi klikattavaa kohtaa. Ylimmässä mainittiin kahdesta eurosta, joten klikkasin alimmaista. Sain soittoäänen ja se soi, Mutta puhelimeen tutustuessani huomasin toisenkin Viestin, jossa oli viimeisenä Sana: "laskutettu" 7E/viesti, 2viestia/kk

Siinä häkellyin, ETTÄ mitä olenkaan tehnyt. Minua on huijattu ja kovasti. Mietittyäni keksin soittaa puhelimeni palveluntarjoajan neuvontanumeroon, Jonne oli Vaikea päästä esittämään asiaansa. (Jos haluat sinne, paina numero Yksi - kaksi - kolme ja Niin edelleen.)

Viimein sain hyvät ohjeet ja toimin av mukaisesti ja sain tekstiviestin, jossa luvattiin sopimukseni puretuksi. Se oli suuri Helpotus. Aasia varmentuu seuraavassa puhelinlaskussa, ellen Aikaisemmin Soita saamaani asiakaspalvelunumeroon.

Olin tietämättämäni Tehnyt Sopimuksen, jossa minulle olisi lähetetty jatkossa 2 soittoääntä kuukaudessa 7 EURON kappalehintaan, siis tosi kallista. Näin minä ymmärsin.

Kaiken JÄLKEEN Näin pitkästi tekstiä käyttöehtosopimuksesta, Jota en ollut enään halukas lukemaan.

Oppia on ikä kaikki!