Pakkasimme ruokatavarat JA KAIKKI Muut, Mita mahdollisesti tarvitsemme Juhannuksen AIKANA. Menimme mökille jo aaton edellisenä päivänä. Siellä Oli kaunista JA rauhallista.

 

Seuraavana päivänä huomasimme juomavesipöntössä vihreää JA niin saimme Idean lähteä pesemään pönttöä JA hakemaan Uutta Vetta. TÄMÄ vihertävä Vesi Oli seissyt jo jonkin aikaa, Silla mökillä EI Ole vesijohtovettä. Olisi meillä ollut uudempaakin Vetta, mutta saimme hyvän syyn lähteä Vahan autoilemaan (20 km edestakaisin). Samalla pääsin surfailemaan JA vilkaisemaan sanomalehdet. Keitin myös lämmitettävää ruokaa, perunamuusia JA jauhelihakastiketta, jotka pakkasin mukaan.

 

 

Sitten menimme taas mökille JA odottelimme Sinne kutsuttuja vieraita. Mutta Eipä tullut ketään. Sade taisi Vahan pelotella tulijoita, jotka Oli Sinne kutsuttu. Illalla sää parani JA istuimme JA haaveilimme nuotiolla kahdestaan JA makkaratkin tulivat paistettua.

 

(Laiturin selkänojiin on naulattu linnuille istumapuut JA ne toimivat myös Lintujen vessana.Istuimet ovat pysyneet puhtaampina.)

 

Seuraavana päivänä päätimme pysyä mökillä kokonaisen päivän JA niin teimmekin. Sinä päivänä saimme Viisi vierasta JA päiv meni mukavasti seuraavan päivän puolelle.

 

Sitten aamulla pääsin hyvään mökkitunnelmaan. Linnut lauloivat JA rakensivat pesiä, aurinkokin paistoi välillä, Nurmijärven pint muutti muotoaan, tuuli humisi puissa JA Joutsen pariskunta kavi järvellä näyttäytymässä. TÄMÄ samannäköinen pariskunta on ollut siellä jo Monena kesänä. Olo tuntui mukavalta JA en kaivannut tietokonetta, Enka mitään muutakaan JA vanhatkin aikakausilehdet tulivat luettua kaikessa rauhassa. Se Päivä meni Tosi rauhallisesti.

 

Tänään päätimme Tulla mökiltä POI. Tyhjensin kaasukäyttöisen jääkaapin ruokatarvikkeista JA Vahan siivosimme paikkoja JA ajelimme Sieltä POI. Pääsin katselemaan päivän Postia JA tietokonekin piti avata JA Tassa Sita taas naputellaan.